A csapat


Csapatunk (animátorok, facilitátorok, elsősorban önkéntesek) csakis kizárólag Szív-Emberekből állt össze.
Van köztünk Pedagógus, gyermekegészségügyi dolgozó, pénzügyes, zenész, HR menedszer és olyan is, aki csak egyszerűen imádja a gyerkőcöket, a táborokat:)
Rita – aki egy budapesti gyermekkórházban dolgozik röntgenesként kb. ezer éve – egyből megtalálja a hangot minden gyerekkel, még akkor is ha fáj 😉
Holisztikus szemléletét bizonyítja a modern orvostudomány mellett az Ayurvéda, Kínai orvoslás, a Schüssler sók,… és a kreativitás számtalan formájának – üvegfestés, tiffanyzás, csillám tetoválás, sajtkészítés… területein szerzett tudása. Imádja az életet, a napsütést, a csapatos bulikat, ő mindig vidám. Bár van már egy unokája örök fiatal marad.
Nelli – Csupaszív, Lelkes, kedves, rendkívül figyelmes mégis határozott és következetes. Az együttműködő kommunikáció bajnoka. Társaságában felvidul a vidék apraja és nagyja.
Dávid – önjelölt kuktánk – hobbyja a sütés-főzés, tette ezt már több ízben itthon és külföldön, árvaházban, klubesteken, csoportos programokon, ráadásul már más táborokban is sokszor közreműködött. Nála elsőrendű, hogy egészséges, tartalmas, finom étel kerüljön az asztalra. Gondoskodása és lelkesedése határtalan.

Ancsa – életvezetési tanácsadóként – célja a boldogság kutatása, az érzések, minták, viselkedések, meggyőződések megért(et)ése és a tudatosság fejlesztésével a teljesség érzésének megtapasztal(tat)ása gyerekek és felnőttek számára. Kőszegen, az erdő szélén él és szeretné, ha minél többen megismernék, élvezhetnék a természet csodáit.

Ági – 3 gyerekes anyuka, mellette hobbija a szappanfőzés, a kineziológia és segít, ahol csak tud.

András – Évek óta szervez és vezet cserkésztábort a kőszegi közösségnek, ahol széles ismereteit adja át a gyerekeknek.

Mi mindannyian azon leszünk, hogy egy jó hangulatú, minőségi, felejthetetlen élményt nyújtsunk nektek ezen a kívételes természetközeli helyen.

A kaliforniai minta után minden résztvevőnek lesz egy natúr-neve, melyet a tábor ideje alatt használni fog. Már most gondolkozhattok rajta, hogy milyen élőlény, ásvány, természeti fogalom áll hozzátok közel, milyen néven szeretnétek ha szólítanánk benneteket.

Segítségképpen: növénynevek: http://www.tuja.hu/magyar_novenynevek.htm állatok: http://dorinaallatok8.gportal.hu/gindex.php?pg=16538454 ásványok: http://ezo.hezekiah.hu/?as_menu=2

Üdv a Fedélzeten!
Szalay Ancsa (Pampa)
+3620 511 7232
napsugarprogramok@yahoo.com

VÁRUNK BENNETEKET SZERETETTEL !!!

Állandó kísérők:

Nelli
Rétisas Rita
Pampa Ancsa

Akik valószínűleg szintén velünk lesznek:
Farkas Dávid
Kriszti
Imi

Szakmai segítők a túrákhoz és bemutatókhoz:
Csaba és Zita geológusok  http://www.termeszetsn.hu/

Zoltán gyógynövény szakértő
Doboló Rita ütőhangszer tanár

…és Willow Ricsi – tanárként – a San Francisco-i Brightworks magániskola tagja. Évek óta táboroztat a Mendocino Woodlands Camp táborában, a mendocinoi nemzeti parkban. Ricsi Amerikában él, rengeteget tud a rengetegről 😉
idén Ricsi távolról szakmailag támogat, lelkesít miket.

Style Switcher

Layout options
  • Boxed Layout
  • Full Width Layout
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
  • detailed
  • pixels
  • diagonal-noise
  • swoosh_bw
  • swoosh_colour
  • beach
  • sundown
View all options →